tirsdag 28. august 2012

For tiden


 Nå for tiden blomstrer blomsten i vinduskarmen min, jeg syns den er veldig fin, men det irriterer meg veldig at jeg ikke kommer på hva den heter.

 Ellers så er høst forberedelsene i gang og jeg har strikket meg en hals til, denne gangen i baby alpacca silk, den er super myk og varm.

Ellers er jeg helt ferdig med leiligheten, all maling er unna gjort. Her er noen bilder fra bøde før og etter.

 Så nå sitter jeg fornøyd i sofaen med et nytt strikketøy på gang denne gangen i bomull-lin, dere får vite hva det blir når jeg blir ferdig.


onsdag 22. august 2012

Rulle hals og oppusing

Hei i går kveld fikk jeg ånden over meg til å bruke litt av garnet i garnlageret, så da tok jeg frem to nøster Cotton vicose i en fin champagne farge. Det garnet er veldig mykt og skinnende, så det fant jeg ut skulle bli en pynte rulle hals. Sånn at jeg både kan se pyntet ut, men allikevel ikke fryse.
Jeg la bare opp 250 masker på pinne 5mm så var det gjort på en kveld.


 Jeg begynner snart å komme helt på plass i den nye leiligheten, i den forbindelse har jeg også malt noen møbler, en av de er dette skatolet som skal bli sybord. Jeg er ikke så glad i trefargede møbler, så valgte en litt grålig hvit oljemaling.

Som dere ser er symaskinen allerede på plass oppå, jeg syns det ble veldig mye bedre med en gang det ble malt.


Blå genser

Da er jeg endelig ferdig med en genser jeg har strikket på en stund, det er Santorini blue fra Drops.

Ble relativt fornøyd, men det ble litt voldsomme farger for min del, men tror jeg senere skal strikke en til i litt mer nøytrale farger, og kanskje enfarget. Skulle også ønske at genseren var litt lengre.
Jeg lurer litt på hva neste genser prosjekt skal bli? Noen forslag? Har litt lyst til å strikke driftwood, men er litt nervøs for å gå løs på en engelsk oppskrift.

Klem Emilie

mandag 20. august 2012

Vinneren av give away

Da har jeg trukket vinneren av give awayen ved hjelp av Random.org og vinneren ble Quiltefeen med bloggen Quiltefeen. Gratulerer:) Send meg addresen på mail så er pakken snart i posten.